Ballina

Ju kemi premtuar dhe e mbajtem premtimin Adem Ramadani Albumi me i ri... Me posht e keni komplet albumin mund te downloadoni Ilahit poashtu mund veq ti ndegjoni.... 

Me respekt: Maliq Paqarizi

Ju pershendesim me nje pershendetje me te ngroht Islame Es-Selamu Alejkum

 

ADEM RAMADANI ALBUMI 2008

 

Nr. ADEM RAMADANI 2008 Shkarkimi
01. Adem Ramadani - Shkuruzimi Download_Muxhahidin.Tk
02. Adem Ramadani - Qan Kalaja Download_Muxhahdin.Tk
03. Adem Ramadani - Kurbeti Download_Muxhahdin.Tk
04. Adem Ramadani - Download_Muxhahidin.Tk
05. Adem Ramadani - Burrat e sotit Download_Muxhahidin.tk
06. Adem Ramadani - Hysen Aga Download_Muxhahidin.Tk
07. Adem Ramadani - Brahim Pasha Download_Muxhahidin.Tk
08. Adem Ramadani - Selman Kadria Download_Muxhahidin.Tk

 

 

 

 


----------------------------------

LIVE RADIO MUXHAHIDI   "BASHKPUNIM ME RADIO PENDIMI" 

             


 
          By Liqi Design

Advertisement
 
 
Momentalish online 1 visitors
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=