Kuizi Islamik
        Fjal Kryqi

Sa për argëtim të mëtejmë, këtu ju ofrojmë një fjalëkryq interaktiv.

Ju vetëm klikoni mbi njërën nga kutitë e fjalëkryqit për të filluar me hapjen e tij.

Pasi të hapet kutia në të djathtë, më lart keni aq pika sa shkronja ka fjala që kërkohet. Pastaj shkruan se fjala që kërkohet do të shkruhet horizontalisht apo vertikalisht dhe sa shkronja ka ajo. Nën të e keni pyetjen së cilës duhet t'i përgjigjeni në zbrazëtirën nën të.

Ju mund t'i përdorni butonat "Anulo" për ta anuluar plotësimin e fjalëkryqit, "OK" për ta vërtetuar atë që keni shkruar, "Zgjidhe" për ta shikuar përgjigjen e saktë si duhet të jetë. Nëse e shtypni butonin "Kontrollo", do t'ju tregojë gabimet që eventualisht mund t'i kishit bërë, ose do t'ju urojë për suksesin. Me shtypjen e butonit "Kontrollo" përfundon procedura e plotësimit. Për të vazhduar më tej, ju duhet ta rifreskoni faqen duke klikuar mbi butonin lart (Refresh / Aktualisieren ose Neu laden)...

Kalofshi çaste të këndshme dhe shumë sukses!
Fjalëkryqi nr. 1

Fjalëkryqi nr. 2

Fjalëkryqi nr. 3

Fjalëkryqi nr. 4

Fjalëkryqi nr. 5 

____________________________________________

Kuizi Islamik


Të nderuar vizitorë, përmes këtyre kuizeve ekziston mundësia për testimin dhe freskimin e njohurive rreth të vërtetave dhe mësimeve bazë të Islamit.

Këto kuize i kemi ndarë në dy grupe: a) për fillestarë apo për fëmijë, b) për më të rritur.

Për fillestarët janë kuizi nr. 1 dhe 2, në të cilët ata do të kenë mundësinë ta gjejnë përgjigjen qoftë edhe pas shumë gabimesh. Synimi kryesor është të mësohen më lehtë këto mësime.

Për më të rriturit janë kuizet 3 e më poshtë...

Sukses!Kuizi nr. 1
Kuizi nr. 2


_______________

Kuizi nr. 3

Kuizi nr. 4


 


-----------------------------------------------------------------------------
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
-----------------------------------------------------------------------------
                             
Advertisement
 
 

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=