Radio-Pendimi

Mirësevini tek Radio Pendimi
 _NEWUSER / _USERLOGIN 755081 faqe të vizituara që prej Juni 2007 _WEHAVE _REGSOFAR 
Modules
· Treguesi
· Akonti juaj
· Antarët
· Artikuj
· Dergo Mesazh
· Festat_Islame
· Galeria
· Info_rreth_regjistrimit
· Kontakt
· Kuran
· Libra & Dvd
· Live
· Mesazhe private
· Rreth nesh
· Shkarkime
· Shkruaj artikuj
· Sondazhë
· Statistika
· Të gjithë Artikujt
· Tema Islame
· Titujt
· Top 10
· Tregoji shokut
· Video
· Web Lidhje

Përdorues
Mirësevini, Anonym
Nickname
Password
(Regjister)
Anëtarë:
I fundir: muha
I ri(e) Sot: 4
I ri(e) Dje: 11
Gjithsej: 1058

Persona Online:
Vizitor(ë): 135
Anëtar(ë): 15
Gjithsej: 150

Tani Online:
01 : ferid
02 : R-Pendimi
03 : zekerija
04 : adili-ferizaj
05 : besimtar
06 : rm_245
07 : preshevarja
08 : Samet_Arifi
09 : elvedin
10: bjondina
11: Ametullah
12: ezan
13: arben
14: Hevzi_Hasani
15: qosa

GjuhëtInfo


                                        
                    Bismi Lahi Rrahmani RrahimFalenderimet dhe lavdërimet i Takojn Allahut të Lartësuar, vetëm Atë e falenderojmë, prej Tij ndihmë dhe falje kërkojmë. Prej Tij kërkojmë mbrojtje nga rreziqet dhe të këqiat që mund të na kanosen neve. Këndë e udhëzon Allahu s'ka kush që mund ta humbë, e kush e bënë vetën që ta humb Allahu s'ka kush që mund ta udhëzojë.Përshendetjet tona me salavate e selame qofshin mbi të dërguarin e Allahut Muhamedin s.a.w.s. mësuesin udhëzuesin edukatoron teorik dhe shembullin e modelin praktik të jetës së njeriut. Si dhe mbi shokët e tij, familjen e tij dhe mbi të gjithë ata që e ndjekin rrugën e tij deri në ditën e fundit

                  Es-selamu Alejkum w.r.w.b

Vllezër dhe motra duam të ju lajmërojmë se me datën 10.10.2007 bëhet një vitë që Radio Pendimi është hapur. Realizuesi kryesorë i hapjës së kësaj Radio është Allahu a.z.w.xh, Atë e falenderojmë që na e bëri të mundëshme hapjen e kësaj Radio Islame dhe prej Tij ndihëm kërkojmë  dhe shpresojmë te Allahu a.z.w.xh që Radio Pendimi të eshtë bërë shkaktarë për pendimin, zbutjen dhe bashkimin e zemrave te vllezërve dhe motrave tan, dhe poashtu përkujtimin e përmendjës së Allahut a.z.w.xh. Njëra prej qëllimeve kryesore të realizuesve ( Stafit) të Radio Pendimit është që ne të bëhemi shkaktarë që emri i Allahut a.z.w.xh të përmendet në shtëpit tona. Ne mundohemi ta pasurojmë këtë Radio me lexim të Kur´anit, ligjerata të ndryshme nga Hoxhallarët e ndryshëm, dhe poashtu jemi munduar që të kemi sa më shumë aktivitete dhe programe kontaktuese të ndryshme siq është programi Testoni njohurit e juaja për Islam , Një ilahi për ty, Ta zbuloni të vërtetën  me Hoxhen e nderuarë Vahedin Belulin, e kështu me radhë. Njëashtu na u dha rasti ta ftojmë musafirë në studion  tonë Hoxhën e nderuar Dr. Zekerija Bajramin dhe Elhamdulilah ka pas angazhim të madhë nga ana e jauj vllezër dhe motra. Gjethashtu jemi munduar që gjatë muajit të Rrahmetit, muajit të Ramazanit ti interpretojmë tribunat e Dr. Shefqet Krasniqit, dhe Insha Allah don Allahu a.z.w.xh që ne Stafi i Radio Pendimit të bëhemi shkaktarë e të ja pushtojmë zemrën ndonjërit dhe vjen deri tek pendimi. Kurse qëllimi kryesorë i Stafit të Radio Pendimit është arritja tek falja, mëshira dhe kënaqësia e Allahut a.z.w.xh në këte botë dhe në botën e amshueshme, dhe së fundi e lusim Allahun a.z.w.xh që të na bashkhojë të gjithë neve si Stafin e Radio Pendimit poashtu edhe Ndëgjuesit tan në Xhennetin Firdeus. Amin......!!! Vllezër dhe Motra mos na harroni me Dua.

Top 10 Artikuj

· Kompensimi i asaj që të ka ikur nga Ramazani [ 0 komente - 35 herë lexuar ]
· Kënaqu me të mirat që të ka dhën Zoti dhe je mirën [ 0 komente - 48 herë lexuar ]
· Si e pranoi Susan Carland Islamin? [ 0 komente - 80 herë lexuar ]
· Bajrami festë e Besimtarëve [ 0 komente - 79 herë lexuar ]
· Gëzuar BAJRAMIN! [ 0 komente - 393 herë lexuar ]
· Qendra Kulturore Islame në Linz te Austris [ 0 komente - 137 herë lexuar ]
· Turqia i tërheq vërejtjen SHBA-ve [ 0 komente - 216 herë lexuar ]
· ZEKATI NDIHMESË E OBLIGUESHME ISLAME [ 0 komente - 128 herë lexuar ]
· ÇFARË KËRKON LYPËSI [ 0 komente - 248 herë lexuar ]
· Hakerët turk sulmuan më shumë se pesë mijë web-faqe sue [ 0 komente - 182 herë lexuar ]

[ _Më_shum_tek_rubrika_Artikuj ]

Stafi

Studio 1 Austria
Hevzi Hasani
Telefon : 0043 676 722 72 67
Email 1 : radio@radio-pendimi.info
Email 2 : radio-pendimi@hotmail.com

------------------------------------------------------------------------------------
Studio 2 Suedi
Abu Emin
Telefon:0046-735298285
Email:
abuemin@radio-pendimi.info

------------------------------------------------------------------------------------
Studio 3 Zvicërr
Arafat Sali
Telefon:0041 76 515 12 35
Email :
arafat@radio-pendimi.info

------------------------------------------------------------------------------------
Hoxhë në Radio Pendimi
Prof.Vahidin Beluli
Telefon: 0043 676 760 48 54
Email: vahidinbehluli@hotmail.com
----------------------------------------------------
LIVE RADIO PENDIMI

            


Reklama

Reklama

Reklam

Sondazhë
A e jepni Zekatin?

Po Elhamdulila
Jo qdo vitë
mjetet financjale nuk i kam
jo nuk e pagujRezultate
Sondazhe

Vota: 536
Komente: 1

Donatorë
Ndëgjuesit që kontribuan për Radio- Pendimi Allahu i shpërbleftë

ARIF ARIFI - Gjermani

GEZIM BATJARI - Austria

SARANDA - Zvicërr

RESUL BAXHAKU - Austria

Xhamia St pölten - Austria
Radio Pendimi 2007
Të gjitha të drëjtat e rezervuara. Radio Pendimi 2007
 
EBlue Theme by Nuke Scripts.
Advertisement
 
 

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=